Om Present & Tyg

evaDen lilla butiken Present & Tyg öppnade upp dörrarna för första gången för ca 39 år sedan, och sedan 2008 driver jag,  Eva Lundquist butiken.

Under de senare åren har både sortimentet och butiken vuxit i storlek.Jag ville förverkliga en ide om att ha en egen lite mysig butik, så jag gick in i Present & Tyg på Hösten 2007, Jag frågade dåvarande ägaren om hon var intresserad av att sälja butiken då jag blev förälskad i konceptet.

Två dagar senare ringde den dåvarande ägaren och bad mig komma ner till butiken för att prata med mig. Det började med en dag i veckan i butiken för att lära känna ägaren och för att se om jag hade det som krävs för att driva vidare det härliga lilla konceptet. Den 1 Juni 2008 tog jag över butiken helt och har sedan dess jobbat hårt för att bygga vidare på konceptet, utöka sortimentet och växa!

Idag är Present & Tyg en av få butiker som fortfarande har lyckats bibehålla den mysiga känslan från förr. Med ett stort sortiment av garn, tyger, gardiner och sybehör fortsätter vi att leverera produkter till bra pris och bra kvalité. En nöjd kund är en självklarhet för oss på Present & Tyg, oavsett om det handlar om ett garnnystan eller ett par nya gardiner!